Adatvédelmi nyilatkozat

Böngészés weboldalunkon:

Amennyiben Ön csak látogatóként, érdeklődőként nézi meg oldalunkat, semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk Önről. Böngészéskor anonim információkat gyűjtünk arról, hogy a látogatók mely oldalakat nézik meg, milyen funkciókat használnak vagy próbálnak meg használni. Az adatok segítséget nyújtanak számunkra oldalunk üzemeltetéséhez és továbbfejlesztéséhez, a zökkenőmentes működés fenntartásához.

Az Ön által igénybe vett, vizuális hirdetéseken alapuló Google Analytics funkciókat (pl. remarketing, Google Display hálózati megjelenítési jelentések, a DoubleClick Kampánykezelő integrációja vagy a Google Analytics demográfiai és érdeklődési jelentései). A látogatók a Hirdetésbeállítások segítségével letilthatják a Google Analytics vizuális hirdetési funkcióit, és személyre szabhatják a Google Display Hálózat hirdetéseit.

Vásárlás, regisztráció webáruházunkban: 

A regisztráció alkalmával csak a termék biztonságos célba juttatásához és a számla kiállításához szükséges adatokat kérünk Öntől. A termék biztonságos célba juttatása magában foglalja az esetlegesen szükségessé váló kommunikációt, ezért kérjük az e-mail cím és telefonszám megadását, de garantáljuk, hogy ezen adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel, kivéve, ha ezt Ön engedélyezi (például azzal, hogy kéri hírlevelünket). Garantáljuk, hogy személyes adatait harmadik személynek semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki. Az adatbázisban tárolt személyes adatokhoz és a regisztrált felhasználók vásárlásait rögzítő adatokhoz kizárólag az S-king Parts Kft. férhet hozzá. Az Önnel való kapcsolatunk során keletkező vásárlási és számlaadatokat a számviteli jogszabályokban meghatározott ideig kötelesek vagyunk megőrizni, ezért azokat az Ön kifejezett kérése esetén sem távolíthatjuk el.